Experianza i samarbete med Vasamuseet

I samarbete med Experianza erbjuder Vasamuseet lösningar gällande underhållning, scen och teknik vid evenemang i Skeppshallen och restaurangen. Inom Experianza finns mångårig erfarenhet av evenemang på Vasamuseet, från stora sällskap i Skeppshallen till mindre tillställningar inne i restaurangen.

Den 19 – 20 februari ställer Vasamuseet ut på Möten & Events 2014 på Kistamässan. Experianzas Annika Brantingson kommer att finnas i Vasamuseets monter för att prata om möjligheter gällande underhållning i Skeppshallen och Vasamuseets restaurang. Varmt välkommen att besöka oss i monter B:11!

ARRN_A3_poster

Romeo & Julia Kören

Ta chansen och träffa den fantastiska Romeo & Julia Kören när de gästar Vasamuseets monter B:11 på Möten & Events Mässan den 19-20 februari. Ni kan träffa dem och få uppleva deras sång den 19 februari mellan kl 16 -16.30 och den 20 februari mellan kl 13-13.30.

Sprungna ur teatervärlden har Romeo & Julia Kören tagit fasta på det ideal där musik och sceniskt berättande hör samman. Ett framträdande med kören är därför både en musikalisk och visuellt uttrycksfull upplevelser. Missa inte detta!

Följ oss i sociala medier

Självklart finns Experianza på Facebook och Twitter. Gilla oss och följ oss samt ta del av det senaste från våra underhållningsupplevelser. Klicka nedan.