Inspiration från Experianza

Nu äntligen är den efterlängtade våren här med knoppande träd och vårblomster. Det är också ett perfekt tillfälle för att planera vår- och sommaraktiviteter; så som kick-offer, konferenser och sommarfester. Vi vill passa på och ge ett par förslag på underhållning som kan förgylla ert event. För fler förslag och kundunika lösningar - varmt välkommen att höra av dig.

Med önskan om en Glad Påsk!

Experianza AB

Absolute Sweden

Absolute Sweden

Absolute Sweden är ett band som specialiserat sig på svensk musik. Absolute Sweden är perfekt både för den svenska och den internationella publiken. På repertoaren finns allt från traditionell folkvisa som Vårvindar friska eller de stora svenska musikallåtarna från Björn och Benny, till de största pophitsen från ABBA, Robyn, Roxette, Ace of Base och Europe för att nämna några.

Absolute Sweden spelar även musik skriven av några av Sveriges mest berömda låtskrivare och producenter som till exempel Max Martin, vars låtar framförts av megastjärnor som Britney Spears, Backstreet Boys, Pink och Lady Gaga. Helt enkelt internationella hits med svensk anknytning.

För mer information samt för att lyssna på Absolute Sweden klicka här.

lindarapp2-550x270

Peter Gröning - tankeläsare

Det är lätt att tro att Peter har övernaturliga förmågor…

Alla bär vi på hemligheter. Från triviala småsaker till det mest privata. Tankar vi aldrig någonsin skulle dela med andra. Likväl läser Peter dig som en öppen bok. Med entusiasm och lekfullhet tränger han in i dina tankar och ser dina innersta hemligheter. Men var inte orolig – din PIN-kod är trygg hos honom!

Läs mer.

Berns Musikskatt1

Ta chansen och se Miss Li & Mattias Enn i vårens krogshow på Berns!

Den 27 april kl 15.00 fylls Stora Salongen på Berns igen av härlig musik! Då bjuder vi på "Berns Musikskatt – Dåtidens pärlor till nutidens hits!". En krogshow som tar dig med på en medryckande musikalisk resa i Berns historia. Låt er svepas med för ett ögonblick och bara njut av musikaliska minnen från Berns scen. Ni får uppleva musik ur 20-talets …

Läs mer.

Följ oss i sociala medier

Självklart finns Experianza på Facebook och Twitter. Gilla oss och följ oss samt ta del av det senaste från våra underhållningsupplevelser. Klicka nedan.