True Entertainment Stockholm blir Experianza

True Entertainments verksamhet i Stockholm blir Experianza AB. Bakom Experianza står Annika Brantingson, tidigare delägare i True Entertainment och dess platschef i Stockholm.

– Experianzas drivkraft och passion är att skapa upplevelser som gör våra kunders visioner levande. Med erfarenhet, kompetens och ett brett nätverk sätter vi samman de kompetenser som behövs för ett framgångsrikt evenemang, vilket för våra uppdragsgivare innebär både en flexibel och kostnadseffektiv lösning, säger Experianzas grundare och ägare Annika Brantingson.

Läs mer

Foto: David Bicho

Kundunika upplevelser

Precis som vårt namn Experianza står för experience, expression & expertise, vill vi med våra tjänster skapa kundunika och givande upplevelser – genom olika former av uttryck och kompetenser.

Vi erbjuder underhållningskoncept, produktion och producentansvar – för både små och stora sammanhang – samt artistförmedling.

 Läs mer

Följ oss i sociala medier

Experianza finns självklart på Facebook och Twitter. Gilla oss och följ oss samt ta del av det senaste från våra underhållningsupplevelser. Klicka nedan.