Experianza presenterar nya artistsamarbeten

Experianza AB (tidigare True Entertainment i Stockholm) hade en framgångsrik höst med många roliga och givande uppdrag och samarbeten, exempelvis Årets Frisör 2013, Landsbygdsgalan 2013, underhållning till julbordet på Fotografiska i Stockholm, invigningen av Vasamuseets nya utställningshall och utställningen Meanwhile. Läs mer om dessa och andra uppdrag här.

Nu inleder Experianza 2014 med att presentera två artistsamarbeten som kommer att skapa minnesvärda och givande upplevelser framöver.

ARRN_A3_poster

American Radio Rock Night

Förbered dig på en fartfylld kväll med positiv uptempo-musik, som ger en skön stämning av amerikansk Nashville-rock, arenarock och västkustrock när den är som bäst!

Rockbandet Miss Anderson med Sveriges bästa rockröst Magnus Bäcklund i spetsen, bjuder på egna låtar med ett unikt och modernt sound inspirerat av de största artisterna från det stora landet i väst, samt några av tidernas största amerikanska radiorock-hits av bl a Rascal Flatts, Keith Urban, Journey, Van Halen, Heart och Eagles.

Läs mer

lindarapp2-550x270

Linda Rapp

Linda en allsångsvirtuos ut i fingerspetsarna, en härlig sångerska, saxofonist, konferencier och skådespelare. Hon har en förmåga att få med sig publiken på ett oförglömligt och imponerande sätt. Linda har musicerat och uppträtt tillsammans med Lasse Berghagen, Pernilla Wahlgren och Lill-Babs för att nämna några. På musikalscenen har hon medverkat i ”Sune” på Göta Lejon, ”I hetaste laget” på Oscarsteatern och i ”Charley’s tant på Intiman. Dessutom skriver hon egen musik och har hittills spelat in ett album och jobbar på ett andra.

Läs mer

Följ oss i sociala medier

Självklart finns Experianza på Facebook och Twitter. Gilla oss och följ oss samt ta del av det senaste från våra underhållningsupplevelser. Klicka nedan.