Absolute Sweden

Absolute Sweden är ett band som specialiserat sig på svensk musik. Absolute Sweden är perfekt både för den svenska och den internationella publiken. På repertoaren finns allt från traditionell folkvisa som Vårvindar friska eller de stora svenska musikallåtarna från Björn och Benny, till de största pophitsen från ABBA, Avicii, Swedish House Mafia, Robyn, Roxette, Ace of Base och Europe för att nämna några.

Absolute Sweden spelar även musik skriven av några av Sveriges mest berömda låtskrivare och producenter som till exempel Max Martin, vars låtar framförts av megastjärnor som Britney Spears, Backstreet Boys, Pink och Lady Gaga. Helt enkelt internationella hits med svensk anknytning.

Absolute Sweden är flexibelt i sättning och kan anpassa sig både i form samt repertoar utifrån varje enskilt uppdrag. Den gemensamma nämnaren är alltid hög kvalitet på musikerna och de två kvinnliga vokalister. Oavsett bandets sättning så bjuder de på underhållning av toppklass, som skapar en härlig feststämning!

Upplägget består av upp till 40 minuter middagsunderhållning uppdelat i 3 inslag under middagen. Repertoaren kan bestå av  musik från olika artister alternativt en kavalkad med enbart ABBA:s största hits, dock ej som look-a-like. När bandet är i full sättning (piano, bas, gitarr, trummor), så kan vi även lägga till två dansset á 40 minuter i anslutning till middagen.

 

Olika sättningar:

  • Två vokalister + piano.
  • Två vokalister + trio (piano, kontrabas, gitarr).
  • Två vokalister + kvartett (piano, trummor, bas, gitarr).

 

Absolute Sweden har bland annat underhållit vid evenemang för:

Air Safe Uk, Lus Laboris, Scandinavian Destination Service, HBV, Svenska Diabetesförbundet, Congrex, PS Communication mfl.

För demolåtar med Absolute Sweden, lyssna här:

Kontakt

Annika Brantingson
070-725 60 05
annika@experianza.se