Årets Frisör

Årets Frisör

Uppdrag: Producent för galan Årets Frisör 2015.

Plats: Eric Ericsonhallen, Skeppsholmen, Stockholm.

Uppdragsgivare: Frisörföretagarna

På uppdrag av Frisörföretagarna fick Annika Brantingson/Experianza AB förtroendet att producerade galan Årets Frisör. Galan gick av stapeln 20160305. Uppdraget innebar att ansvara för förberedelserna gällande underhållning, teknik, mat och dryck i avstämning med uppdragsgivaren, catering, lokal och övriga samarbetspartners inom dekor och teknik, ha en rådgivande funktion, boka artister, skapa ett bra flöde och dramaturgi gällande innehållet och upplägget av galan, upprätta rigg- och körschema, samt ansvara för genomförandet.

Det blev en fantastisk kväll i vackra Eric Ericsonhallen på Skeppsholmen. Lyckliga vinnare korades i nio kategorier och stolt vinnare av titeln Årets Frisör 2015 blev Johan Kristenssen.

Konferencier för kvällen var härliga Carin da Silva. Det bjöds på cool pixel poi show med Act of Emotion, samt musik med nykomlingen och skivaktuella Maria Hazell. Kvällens party startades upp med hjälp av alltid lika sprudlande Magnus Carlsson. DJ Jonake Dreamell såg till att det var musik av toppklass hela galan från start till slut. Stort TACK till alla samarbetspartners och övriga som har varit med och jobbat med galan, tillsammans skapade vi en fantastisk kväll!