Axel & Sabina

Förstklassig underhållning med magi och cello!

 Låt Axel & Sabina ta hand om dina gäster och skapa stämning från första axel_sabina_pressbild_51ögonblicket. Deras eleganta utstrålning, sofistikerade musik och charmiga magi tar med gästerna på en musikalisk och magisk resa.

Axel & Sabina underhåller i vimlet till välkomstdrinken eller på scen inför alla middagsgäster. Ett scen- framträdande passar utmärkt till desserten under en middag eller som ett avbrott i konferensen. Magiska nummer till musik passar perfekt till internationella tillställningar, kongresser eller galashower. Axels mingeltrolleri kan med fördel kombineras med Sabinas cellomusik i bakgrunden för att skapa den perfekta atmosfären.

Axel Adlercreutz är självlärd magiker som vunnit flera utmärkelser för sin magi. Sabina Sandri Olsson är utbildad cellist vid Kungl. Musikhögskolan i Stockholm och har en Masters degree på Royal College of Music i London. Tillsammans river de traditionella barriärer – två virtuoser som vunnit lovord för sina konster.

“Det är sådan fingertoppskänsla och jag blir så extremt imponerad av det ni gör, med sådan finess, det är så super super superbra! Jag älskar ert nummer! Så snyggt!” Charlotte Perrelli, Talang 2011, TV4

 

Kontakt

Annika Brantingson
070-725 60 05
annika@experianza.se