David & Fofo

davidfofo_07 550x270

Nycirkus på absolut toppnivå! David & Fofo är två av Sveriges bästa och mest nytänkande artister som tar andan ur publiken. Kända från bl a Cirkus Cirkör med över 300 föreställningar världen över med succén ”Wear it like a crown”.

David & Fofo arbetar med akrobatik, jonglering och trapets. De har visat sina fantastiska numer i Sverige och utomlands i otaliga cirkusshower, varitéer, ombord på kryssningsfartyg och i ”dinner shows”. De gör bland annat helt unika trapetsnummer och en ping-pongjonglering du aldrig sett tidigare.

De har beskrivits som udda, roliga och originella av press och publik. Den tekniska briljansen finns där, men sen är det allt det andra som gör David och Fofo till en upplevelse; humorn, värmen, lekfullheten, estetiken.

Utöver olika engagemang så har David & Fofo även jobbat fram en egen föreställning – ”David & Fofo” – som är deras första egna produktion. Den kan ses som en sammanfattning av de erfarenheter, tankar och känslor som de samlat på sig under sina tio år tillsammans som artister.

Efter att i samarbete med Experianza framgångsrikt genomfört underhållningen vid Fotografiskas julbord i Stockholm under december 2013, inledde David & Fofo 2014 med att uppträda med La Soirée under tre månader på Sidney Opera House, Australien. Föreställningen gick sedan vidare under 2014 till London och nu inleds även 2015 med en ny vistelse i Australien tillsammans med La Soirée.

Förutom att David & Fofo medverkar i olika produktioner går de även utmärkt att boka till företagsevenemang där de kan göra allt från mingelunderhållning till scenshower.

 

Kontakt

Annika Brantingson
070-725 60 05
annika@experianza.se