EHA kongressen

EHA kongressen

Uppdrag: Underhållning till invigningen samt underhållning och teknik till nätverksmingel vid EHA kongressen (European Hematology Association)

Plats: Stockholmsmässan och Waterfront

Uppdragsgivare: genom True Entertainment för Ovation / EHA kongressen

På uppdrag av Ovation producerade vi ett underhållningsinslag till invigningen av EHA kongressen på Stockholmsmässan. Inslaget skulle bjuda på något traditionellt svenskt. Inledningen bestod av kulning framförd av en sångerska iförd folkdräkt. Sedan övergick framträdandet i en folkdansuppvisning när en grupp ungdomar iförda folkdräkt gjorde entré. Dansen framfördes till tonerna av ett dragspel.

Den andra dagen var det dags för nätverksmingel på Waterfront för delegaterna vid EHA kongressen. Vårt uppdrag bestod i att skapa ett underhållningskoncept med inspiration från cirkus. Resultatet blev bakgrundsmusik som framfördes live av kvartetten Latin The Mood. Till de jazziga och sambainspirerade tonerna bestod underhållningen sedan av pop-up akter i form av  handstående/vighet, hula hoop, yo yo samt minglande styltartister/close-up magiker, som minglade bland gästerna och lockade till många skratt och samspråk bland delegaterna.