UNDERHÅLLNING

UNDERHÅLLNING
Underhållning – upplevelser som berör. För att skapa minnesvärda och kundunika upplevelser använder vi underhållning i olika former och genres. Vi på Experianza jobbar med musik (från klassiskt till hårdrock), show, humor, magi, dans, akrobatik, nycirkus, konferencierer, moderator, föreläsare och teater med mera.

Underhållningsupplevelser

Involvera oss så tidigt som möjligt i planeringsprocessen, så kan vi utveckla och producera underhållningsupplevelser som gör din vision levande.

  • Vi utvecklar ett underhållningskoncept för ditt evenemang som utgår ifrån dina förväntningar och den funktion underhållningen ska fylla, hur den ska beröra mottagarna; skapa en viss stämning – formellt/lättsamt, förstärka ett budskap, inspirera, öka vi-känslan, belöna, fira en speciell händelse, väcka minnen/nostalgi med mera.
  • Vi tar fram förslag på enstaka inslag eller en komplett underhållningsupplevelse som skapar en inramning av hela evenemanget; exempelvis en tidsresa utifrån företagets historia i samband med ett jubileum eller ett visst ämne som ska lyftas fram.
  • Vi jobbar med både kända, etablerade artister och artister som är mindre kända för den stora publiken – med den gemensamma nämnaren att alla håller toppklass.
  • Vi jobbar med färdiga artistkonstellationer eller sätter samman unika kombinationer. Dessa kombinationer kan bestå av artister inom samma genre eller artister som jobbar med olika uttryck.
  • Vi kompletterar artisterna med teknik så som ljud, ljus och bild, samt dekor, kostym och make-up med mera för att skapa den perfekta och unika upplevelsen.
  • Vi månar alltid om helhetsupplevelsen av ditt evenemang oavsett om vi på Experianza jobbar med helheten eller enskilda detaljer.

Låt oss skapa din nästa underhållningsupplevelse!

 

Foto: David Bicho