Höstens evenemang!

Nu är semestern slut och det är dags att planera för höstens evenemang. Experianza har rivstartat efter sommarledigheten med genomförandet av en familjedag i Hågelbyparken med aktiviteter och scenprogram som innehöll bland annat Sean Banan och Panetoz.

Vad planerar du?

Oavsett om det är en konferens för ledningsgruppen, en stor kick-off för hela företaget, eller ett kundevenemang, så kan det vara både trevligt och givande med någon form av underhållning i anslutning till evenemanget. Det blir ett mervärde som kan fungera som en inramning, en rödtråd, en aktivitet eller som en höjdpunkt. Experianza erbjuder alla former av underhållning och hjälper dig att hitta rätt bland färdiga konstellationer eller sätter samman unika kombinationer anpassade specifikt för er.

 

Årets julfestJul collage 1

Inför årets julfest kan Experianza ta fram förslag på enstaka underhållningsinslag, ett komplett upplägg eller tema utifrån syfte, förutsättningar och önskemål med evenemanget, som sedan levandegörs genom underhållning, eventuella aktiviteter, teknik, dekor och dylikt. Exempelvis kanske ni efter ett välsmakande julbord vill avsluta kvällen med att utmana era kollegor på en suverän musikquiz i form av ”Musikresan”, som är en blandning av På spåret, Diggiloo, Så skall det låta fast med en helt egen touch. Eller ni kanske önskar ”en julfest inspirerad av 20-talet” med Ragtime jazz, charleston dansskola och en mordgåta under middagen. Om dans inte är rätt, vill ni kanske uppleva ”En magisk julfest” där alla gäster får inblick i magins värld genom vår egen magiskola och avslutande magitävling under middagen. Kanske är det dags att låta alla släppa loss med hjälp av rockmusik och uppfylla barndomsdrömmen att spela i rockband med ett riktigt ”Rocktema”! Eller kanske helt enkelt fly höstmörkret en stund och uppleva ett härligt beach party med 23 grader Celsius, varmsand mellan tårna, en kall drink i handen och bästa sommarmusiken!

Möjligheterna är oändliga! Hör av dig och berätta om era planer, så skapar vi en minnesvärd upplevelse!