Linda Rapp

lindarapp2-550x270

Linda en allsångsvirtuos ut i fingerspetsarna. Hon har en förmåga att få med sig publiken på ett oförglömligt och imponerande sätt. Linda har musicerat och uppträtt tillsammans med Lasse Berghagen, Pernilla Wahlgren, Lill-Babs och Siw Malmqvist för att nämna några. Dessutom skriver hon egen musik och har hittills spelat in ett album och jobbar på ett andra. Linda fungerar lika bra som artist, skådespelare eller konferencier.

En tid jobbade Linda på Sveriges Radio som programledare och förutom Tidig morgon och Nattliv har Linda även sänt egenproducerade program som en ”Rapp jul med Linda,” och var en av programledarna för P4´s sommarturné. Hon har intervjuat många av Sveriges artister och även varit programledare för Söndagsbingo i TV4 tillsammans med Lars-Åke ”Babbsan” Wilhelmsson.

Linda har även agerat moderator och debattledare vid olika valrörelser och ställt frågor till de flera av våra kända politiker som Mona Sahlin, Jan Eliasson, Carl Bildt och Thomas Bodström. Linda har också stått på musikalscenen bland annat i familjemusikalen ”Sune” på Göta lejon, ”I hetaste laget” på Oscarsteatern och ”Charley´s tant” på Intiman.

Hon producerar också en egen familjeföreställning om sommaren och engagerar många barn och ungdomar i sina projekt och shower. Där har hon blivit belönad med kulturstipendier för sin insats.

Läs mer på Linda Rapps egen webbplats

Kontakt

Annika Brantingson
070-725 60 05
annika@experianza.se