SKB 100 år

SKB 100 år

Uppdrag: Producent av underhållningskoncept inklusive ansvara för bokning av artister och teknik till SKB:s 100-årsjubileum, samt rollen som körproducent vid genomförandet.

Plats: Berns, Stockholm

Uppdragsgivare: SKB

Uppdraget innebar att producera och utveckla ett underhållningskoncept till jubileumsfesten på Berns. Samt att vara körproducent under festen, vilket inkluderade upprättandet av rigg-, rep- och körschema.

Målet med underhållningen var att fånga känslan av de senaste 100-åren genom sång och musik och på så vis på ett lättsamt sätt lyfta fram några händelser eller tidstypiska karaktärsdrag ur SKB:s historia.

Kvällens konferencier Linda Rapp blev oerhört uppskattad då hon använde hela sitt register: skådespelare, sångerska och musiker. Hon förde historien framåt genom att iklä sig olika karaktärer/hyresgäster från olika årtionden och kvarter. För den musikaliska inramningen hade Linda till sin hjälp estradören Mattias Enn med pianist, samt ett live band och fyra skickliga showartister som med härliga och medryckande medleyn tog publiken med på en resa från 1916 fram till idag.

När det var dags att bryta sittningen, så tog bandet åter över och spelade dansvänliga covers och såg till att hålla dansgolvet välfyllt. Det blev en mycket lyckad och uppskattad jubileumskväll!