Swebounce

Swebounce är en svensk grupp som skapar tekniskt avancerade cirkus uppträdanden. Gruppen jobbar med skräddarsydd koreografi som skapas utifrån varje shows unika förutsättningar. Med över 10 års erfarenhet har gruppen gjort allt från nycirkus- och dansshower till opera och teater. De har uppträtt vid events runt om i Europa, Asien och Mellan Östern för företag så som Mercedes-Benz, Coca Cola och Adidas.

 

Väggakrobatik

Vasaevenemang 19 nov 2012

Mot en ren och kal vägg flyter akrobaten fram i luften, roterar och voltar sidledes med full kontroll och kontakt med publiken. Ett imponerande och stilfullt framträdande som sker till inspelad bakgrundsmusik och med stämningsfull ljussättning.

Detta nummer har framförts blanda annat vid Nobelbanketten i Stadshusets Blå Hallen. En annan perfekt lokal för väggakrobatiken är Vasamuseet och den imponerande Skeppshallen där numret återkommande genomförs vid företagsevenemang.

Klicka här för exempel på Väggakrobatik i Vasamuseet.

 

Salong Giraff Orion Teater 2009 235

Roue Cyr

Akrobaten står inuti en ring av ren metall. Tillsammans förflyttar de sig i en flytande rörelse som om de vore ett. Denna akt gestaltar både kraft och skönhet.

Ringen symboliserar helhet, fulländning och stillhet i rörelse. Ringen passar ofta in i olika varumärkens logotyper och ett Roue Cyr framträdande kan med fördel användas för att visualisera eller levandegöra en logotype eller ett varumärke.

Klicka här för exempel på Roue Cyr Solo eller här för exempel på Roue Cyr Duo.

Kontakt

Annika Brantingson
070-725 60 05
annika@experianza.se